Cramo alistas teel finaali Lissaboni Sportingu 86:69 ja Bar Mornari 104:89. Utena oli samal ajal 90:68 parem Kapfenbergi Bullsist ja 83:79 Brose Bambergist.

Finaali eel kõneledes tõdes Utena peatreener Zydrunas Urbonas, et kalevlastele annab teatud eelise kodupubliku ees mängimine. "Pooltäis saal tuleb kokku, mis annab vastastele eelise," rääkis Urbonas klubi kodulehe vahendusel. "Emotsionaalne tugi ei lase kunagi lõdvaks lasta ning paneb meeskonna maksimaalselt pingutama."

"Cramo ei tundunud ehk hooajaeelsel kontrollturniiril Vilniuses väga hea, aga praeguseks on nad jõudnud korraliku vormi," kirjeldas Urbonas kalevlasi. "Nende mäng põhineb neljal leegionäril, lisaks on teada tuntud Kitsing. Minu hinnangul kannavad 5-6 meest seal põhikoormat. Meil on hea võimalus, aga saab näha, kas selle ka ära kasutame."

Kalev/Cramo ja Juventuse finaalis on kavas reedel Saku Suurhallis kell 19. Delfi TV teeb euromängust ka otseülekande. Mäng on nähtav tellijatele, lisaks saab eraldi teha ostu vaid otseülekande vaatamiseks (3,49 eurot). Sellega saab vaadata otseülekannet, teisi tasulisi artikleid sellega lugeda ei saa. Tellimust saab vormistada siit.