James mängis koos Chelseaga teisipäeva õhtul Meistrite Liiga kohtumist Stamford Bridge'il (Chelsea kodustaadion - toim) Peterburi Zeniti vastu. Samal ajal, kui mäng toimus, käisid aga vargad rüüstamas inglase kodu.

"14. septembri õhtul, mil mängisin Meistrite Liigas oma klubi eest, murdis grupp argpükslikke vargaid minu koju," kirjutas James sotsiaalmeedias. "Nad suutsid seifi minu kodust oma autosse viia. Kuna ma ehteid majas ei hoia, oli seifis Meistrite Liiga kuldmedal, UEFA Superkarika kuldmedal ja EM-i hõbemedal."

"Palun kõiki Chelsea ja Inglismaa koondise fänne, et nad aitaksid identifitseerida need inimesed, kes ei saa enam puhata, sest üha rohkem tõendeid koguneb nende vastu," jätkas James, lisades, et neil on kahtlusalused teada. "Õnneks polnud kedagi röövi ajal kodus, aga annan teile teada, et minuga on kõik korras."

21-aastane James on kogu klubikarjääri kuulunud Chelsea hingekirja. Tänavu kevadel võitis ta koos klubiga Meistrite Liiga. Suvel aitas ta Inglismaa koondise jalgpalli EM-i finaal, kus tuli tunnistada Itaalia paremust.