Johnston ja Solberg alustasid koostööd 2019. aastal Lätis Aluksne rallil. Vahepealse aja jooksul tulid nad Läti autoralli meistriks ning võitsid EM-tiitli ERC Juniori klassis. Mullu teenisid mehed koos võidu Rally Estonial WRC3 arvestuses.

"Pärast kolme fantastilist aastat oleme otsustanud koostöö lõpetada," teatas Solberg. "Meil on palju imelisi mälestusi koos: rallivõit meie esimesel võistlusel 2019. aastal Aluksens, lisaks samal aastal võidetud Läti meistritiitel ja esikoht USA-s Subaru Motorsportsiga."

Solberg ei avaldanud, kes edaspidi 19-aastasele rallisõitjale kaarti lugema hakkab.

Solberg on tänavu saanud võimaluse ka Hyundai WRC masinaga MM-sarjas võistelda. Solberg tegi WRC-autoga MM-debüüdi Arktika rallil, kus ta sai seitsmenda koha. Seejärel oli ta kõige võimsama masinaga stardis ka Keenias, kus tal tuli võistlus katkestada. Uue võimaluse saab noor ralliäss Kataloonia etapil.

Hyundai sõitja on sel nädalal juba teine ralliäss, kes kaardilugejat vahetab. Nädala alguses teatas M-Spordi äss Adrien Formaux koostöö lõpetamisest kaardilugeja Renaud Jamouliga. Tänavu on WRC sarjas kaardilugejaid vahetanud ka Thierry Neuville, Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet ja Dani Sordo.