Ivkovici peetakse maailma üheks kõigi aegade edukaimaks korvpallitreeneriks. Ta viis Jugoslaavia koondise 1990. aastal maailmameistritiitlini ja kahel korral Euroopa meistriks (1989, 1991).

Klubikorvpallis jõudis ta ihaldatud Euroliiga tiitlini kahel korral Olympiakose peatreenerina (1997, 2012). Saporta sarja võitis ta Ateena AEK-ga 2000. aastal ja Koraci karikasarja Belgradi Partizaniga 1979. aastal.

Ivkovicil oli otsene seos ka meie endise korvpallitähe Martin Müürsepaga, keda ta juhendas nii Moskva CSKA-s kui Ateena AEK-s.

Müürsepp ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et oli teadlik Ivkovici terviseprobleemidest. "Mul oli plaan temaga ühendust võtta viimasel ajal. Teadsin, et tema tervis pole kõige parem. Aga paraku jäin hiljaks," lausus Müürsepp.

Kuulsat treenerit meenutades ütles Müürsepp: "Minu jaoks oli ta inimene, kellelt ma olen täiskasvanueas kõige rohkem õppinud. Ta õpetas mind korvpallist õigesti aru saama, nendest rollidest, mis sul mängus on. Ta selgitas mulle üksipulgi lahti minu tööülesanded platsi peal. Tema nõuannete järgi muutus korvpalli mängimine väga lihtsaks."

"Mul on tohutult hea meel, et sain kolm aastat tema käe all mängida ja temalt õppida," lisas Müürsepp kurval toonil.

Ivkovic suri täna hommikul Belgradi haiglas. Serbia meedia teatel oli tal probleeme kopsudega, kuhu oli kogunenud vedelik.