Leclerc äratas ajakirjanike tähelepanu eelmise nädala Itaalia GP reedesel vabatreeningul, kui ta teatas ootamatult, et soovib rajalt lahkuda.

"Poisid, ma pean boksi tulema. Ma ei oska seda siin selgitada," teatas ta raadiosõnumis.

Paljud kahtlustasid, et Leclercil võis olla reedel tervisega probleeme. Samuti on teada, et ta külastas pärast treeningut arsti, kuid midagi ei avastatud. Hiljem teatas Ferrari meeskond napisõnaliselt, et "Leclerc ei tundnud end hästi".

Nüüd on F1 Sport tulnud välja hoopis teistsuguse selgitusega, väites, et Leclers oli enne treeningut Binottoga tõsiselt tülitsenud. Itaalia spordisaidi taskuhäälingus räägiti, et Leclercile olid vaimne surve ja viha peavalu põhjustanud.

Tüli lahendamiseks pidi sekkuma isegi Leclerci mänedžer Nicholas Todt. Vormelipiloodi oli endast välja viinud Binotto ütlus, et nad keskenduvad edaspidi rohkem Carlos Sainz Juniorile, kuna tema annab Ferrari masina ja selle juhitavuse kohta märksa kasulikumat tagasisidet kui Leclerc.

Ferrari meeskond ega Leclerc ei siiani neid väiteid kommenteerinud.

23-aastane Leclerc on tänavu pääsenud korra poodiumile Suurbritannias ning hoiab MM-sarja üldarvestuses kuuendat kohta. Sainz Jr. on vahetult tema järel seitsmes.