Berry sai juba esimese poolaja kirja 15 punkti ja ta panustas enim sellesse, et Kalev esimeste minutite 0:11 kaotusseisust välja tuli. Kuigi Berry ei suutnud hooajaeelsetes mängudes millegi erilisega silma paista, oli vähemalt kolmapäeval tegu äärmiselt külmaverelise snaipriga.

Lõpuks võitis Kalev 104:89 ja pääses Tallinnas peetaval Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril finaali, kus kohtutakse Utena Juventusega (Leedu).

"Esmaspäeval (veerandfinaalis Lissaboni Sportingu vastu) mängisin kohutavalt, seega tahtsin kindlaks teha, et annan endast tiimi heaks kõik," ütles Berry pärast kohtumist. "Tundsin, et võlgnen võistkonnale hea esituse."

Kalev/Cramo tabas Montenegro klubi vastu koguni 21 kolmepunktiviset. Berry jaoks see üllatus polnud. "Olemegi heade viskajatega võistkond. Selle jaoks treenimegi. Õnneks täna visked kukkusid. Oli hea päev!"

„Mulle pakkus erilist rõõmu hoopis 26 korvisöötu,” lisas Kalevi peatreener Roberts Štelmahers. „Sellist mängu on ilus vaadata ja see teeb mind õnnelikuks. Oleme seda harjutanud. Vahepeal antakse palli edasi isegi liiga palju. Ja visete osas oli meie päev. Tegime väga hea mängu. Loomulikult tegime ka vigu, aga mul on hea meel, et me ei lasknud vastaseid mängu tagasi.”