Filmist selgub, et Schumacher polnud toona Prantsusmaa alpidesse suusatama minemisest üldsegi vaimustuses, sest lumi polnud seal tema sõnul kuigi heas seisukorras.

Ta pakkus hoopis välja, et võiks Dubaisse langevarjudega hüppama minna. Lõpuks otsustati siiski suusareisi kasuks, kus ta 2013. aasta 29. detsembril raskelt kukkus.

Filmis näeb palju kaadreid seniavaldamata koduvideotest, millest paljudel näeb Schumacherit tegelemas oma ekstreemsete hobidega. Ühes videos Michael koos oma naise Corinnaga just Dubais langevarjuhüpet teebki.

Dokumentaalfilm jätab vastamata paljudele Schumacheri fännide jaoks olulistele küsimustele tema praeguse tervisliku seisundi kohta, kuid ühest intervjuust tema poja Mickiga võib järeldada, et asjalood selles osas kõige paremad ikkagi ei ole. Tuleb välja, et rääkida Michael endiselt ei saa.

"Ma arvan, et me mõistame isaga teineteist nüüd teistsugusel moel. Lihtsalt seetõttu, et me räägime sama keelt mootorispordi keelt ning meil oleks veel paljust rääkida. Sellest ma suurema osa ajast mõtlengi. Mõtlen, et see oleks nii lahe... Ainult selle nimel annaksin ma kõik."