Kalev jäi avaminutitel 0:11 kaotusseisu, kuid suutis kiiresti kosuda. Avaveerandi lõpuks juhiti 19:17 ning poolajavileks kasvatati eduseis juba 52:38-le. Kolmanda perioodi järel oli vahe juba 22-punktiline (85:63) ning võitjas enam kahtlust ei tekkinud.

Kalev pani oma paremuse maksma eeskätt kaugvisetega, mida tabati lausa 54%-ga - 39st viskest saadeti korvi 21! Külalised tabasid samas kolmeseid 32%-ga (9/28). Huvitava faktina võib märkida, et Euroliiga kehtiv kolmeste rekord on samuti 21 tabatud viset.

Kalevi resultatiivseim oli Davion Berry 21 punktiga, Kristjan Kitsing panustas võitu 16, Silas Melson 14, JeQuan Lewis 13 ja Kamari Murphy 12 punkti. Lõpuveerandi alguses ebasportliku vea järel mängust eemaldatud Murphy hankis ka seitse lauapalli.

Meistrite liiga põhiturniirile pääseb ainult kvalifikatsiooniturniiri võitja. Finaal, kus Kalev kohtub Utena Juventusega, peetakse Saku Suurhallis reedel.

Mängu tipphetked:

Mäng täispikkuses:

Kolmapäevased poolfinaalid:

17.00 Bamberg - Utena Juventus 79:83
20.00 Kalev/Cramo - Bari Mornar 104:89

Delfi TV teeb otseülekande igast kvalifikatsiooniturniiri kohtumisest. Mängud on nähtavad tellijatele. Tänaseid otseülekandeid saab vaadata SIIT.

Esimeses poolfinaalis alistas Leedu klubi Utena Juventus 83:79 Saksamaa tiimi Bambergi, kuigi 12 minutit enne lõppu oldi veel 45:65 kaotusseisus.

Üleplatsimees oli 27 punkti visanud Utena mängujuht Patrick Miller, Bambergi kasuks viskas Patrick Heckmann 16 punkti.

Bamberg - Utena mäng täispikkuses:


Enne mängu:

Kalev/Cramo alustas kodust turniiri esmaspäeval, 86:69 võideti Portugali klubi Lissaboni Sportingut. Bari Mornar pääses otse poolfinaali.

Montenegro klubi näol on tegemist tugeva võistkonnaga, mis on aastaid mänginud erinevate eurosarjade põhiturniiril. Mullu jõuti Euroopa tugevuselt teises klubisarjas EuroCupis 16 parema hulka.

Hooajaeelsetes kontrollkohtumistes sai Bari Mornar Bosnia tiimi Igokea vastu ühe võidu ja kaotuse, kindlalt on alistatud Cluj (Rumeenia) ja Borac (Serbia).

Lisaks Balkani mängijatele on võistkonna koosseisus kolm ameeriklast: mängujuhid Corey Davis jr ja Trey Lewis ning ääremängija Taylor Smith.