Oktoobris 40-aastaseks saav Ibrahimovic naasis alles pühapäeval vigastuspausist, lüües värava võidumängus Rooma Lazio vastu.

Milani peatreeneri Stefano Pioli sõnul läks tal aga jalg uuesti põletikuliseks. "Lootsime, et ta saab mänguida, aga tal olid ikka veel valud ning me ei taha temaga riskida," vahendab BBC Sport Pioli sõnu.

Neli kuud põlve ravinud Ibrahimovici jätab uuesti platsi kõrvale Achilleuse kõõluse probleem.

Enne Zlatani eemalejäämise uudist jõudis teda pressikonverentsil ülistada Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. "Zlatan - milline mängija! Enne kui ta paar kuud tagasi vigastada sai, nägin temast videosi. Nägin teda ka spinningurattal ja ütlemas midagi sellist nagu "Lõvid ei puhka kaua"," rääkis sakslasest loots.

"Ta on erakordsete hetkede mees. Kui tema ei mängi, siis mängib Olivier Giroud või Ante Rebic - kõik väga head mängijad. Zlatan on üks parimaid, keda see mäng kunagi on näinud. Ta teab seda ja ütleb seda kõigile ning see mulle tema juures meeldibki."

"Mõni lõpetab karjääri, kui temas on veidikenegi kütust paagis alles, aga tema pigistab iga piisa oma kehast välja. Ta on võimeline mängima igas maailma liigas ning see on erakordne."

Seitsmekordne Euroopa meister Milan osaleb Meistrite liiga alagrupiturniiril esimest korda pärast 2014. aastat. Mäng algab Anfieldi staadionil Eesti aja järgi kell 22.