Serblane sai vigastada mängu 27. minutil, kui punase kaardiga saadeti väljakult ära Paide mängumees Abdul Razak Yusif. Esmalt näitas peakohtunik Grigori Ošomkov kollast kaarti, kuid mõne minuti pärast muutis ta otsust ning välkus punane kaart.

Meeskonna arsti Dr. Gennadi Kuzmini hinnangul oli tegemist väga õnneliku õnnetusega.

"Nähes mängija reaktsiooni, oli selge, et Putinčanin sai tõsiselt vigastada. Tema sääre siseküljel oli suur verine haav ning sääris purunenud. Mängijale tehtud röntgenuuringu tulemusel selgus, et jalaluu on terve, kuid kannatada said kõõlused ja luupealne. Uuringud jätkuvad," sõnas Kuzmin Levadia kodulehele.

Kuzmini hinnangul oli tegemist väga õnneliku õnnetusega. "Sellised olukorrad, kus üks mängija astub teisele kas tahtlikult või kogemata jala peale, lõppevad trauma tekkimise mehhanismi arvestades jalaluumurruga. Võime öelda, et Putinčanini puhul jäi halvim olemata kuna vastase poolt jala peale astumise hetkel oli tema enda jalg õhus ega olnud veel pinnasele toetunud," selgitas Kuzmin.

Paide - Levadia kohtumise teine vaieldav moment leidis aset avapoolaja lõpus. Peakohtunik määras Paide kasuks penalti, kuid ütles püünele astunud läinud Henri Anierile, et tema löögi järel antakse koheselt vile ning tagasi põrkavat palli ei ole enam võimalik lööma minna. Juhtuski nii, et Levadia puurilukk Karl Andre Vallner tõrjus ja Anier lõi alles seejärel palli võrku. Kohtunik jättiski seetõttu tabamuse lugemata.

Levadia võitis mängu 3:0.

1x
00:00