Kalevlastel jõudsid kahekohalise punktiarvuni koguni viis meest: Kamari Murphy 15, Kregor Hermet ja JeQuan Lewis 12, Kristjan Kitsings 11 ja Davion Berry 10 punkti. Lisaks kogus Lewis kaheksa resultatiivset söötu, Murphy sai kirja kaheksa lauapalli. Sportingu resultatiivseim oli Travante Williams 26 punktiga.

"Ühtne mäng tõi meile võidu täna," sõnas kalevlaste loots Roberts Štelmahers mängujärgsel pressikonverentsil. "Me võitsime küll lauapallides (44:41), kuigi nad said kätte 21 ründelauda (võrdluseks - Cramo sai 13). Tulime siiski sellega toime. Teadsime, et nad lähevad kõvasti lauapallide peale võitlema, aga meil on omad võimalused kiirrünnakutega. Kasutasime need ära."

"Tundsin end väljakul hästi," lisas 12 punkti visanud Lewis. "Meie enesekindlus oli mängule vastu minnes väga hea. Meil oli raske hooajaeelne Tahtsime turniiri edukalt alustada ja võidu kätte saada."

Kalev/Cramo jätkab teekond Meistrite Liiga põhiturniiri nimel kolmapäeval, kui kohtutakse Montenegro tiimi Mornar Bariga. Teises poolfinaalis on vastamisi Utena Juventus (Leedu) ja Brose Bamberg (Saksamaa).