Kas maailma esireket põles läbi või oli tulemuses suur osa ikka Medvedevi suurepärasel mängul ja uskumatul servil? Kas Djokovicil kunagi veel nii hea võimalus Suureks Slämmiks võiks tekkida? Või kas üldse kellelgi?

Kui meeste finaalis kohtusid turniiri esimene ja teine asetus, siis naiste võitja otsustasid 18-aastane Emma Raducanu (Suurbritannia) ja 19-aastane Leylah Annie Fernandez (Kanada). Võitjaks osutus Raducanu, kes võitis ajaloos esimesena slämmitiitli, olles turniiri alustanud kvalifikatsioonist. Seejuures võitis ta kümme matši settigi kaotamata - fenomeenaalne!

"Matšpalli" podcast seekordses osas suuresti nendele kahele finaalile keskendubki, kuid vaatab tagasi ka US Openi esimesse nädalasse, kui mängisid veel ka Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Saatejuhtide Gunnar Leheste ja Riho Kalluse külaliseks on tennisetreener Redt Reimal.

Saate meiliaadress ootab kuulajate tagasisidet, ettepanekuid või küsimusi aadressil tennis@delfi.ee.

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Soundcloudist, Google'i ja Apple'i podcasti rakendustest, iTunes'ist, Spotify'st ja teistest podcasti rakendustest.

Head kuulamist!
1x
00:00