"Annan sel nädalavahetusel oma meeskonnale neli punkti kümnest. Aga meie ilmameeskonnale annan 10 punkti, Ott Tänak tänas neid ka ralli lõpus. Neid ei tunta, kuid nad teevad hämmastavat tööd. Saime sel nädalavahetusel alati õiged rehvid valida. Meie piloodid ja kaardilugejad, neile ma annan 12 punkti 10-st," sõnas Adamo Belgia telekanalile RTBF.

Hyundai boss lisas, et nende ralliks ettevalmistus oli tegelikult korralik. "Võidame ja kaotame meeskonnana. Panin endale ka hindeks nelja. Kui peame endiselt probleemidega võitlema, mis tulnuks lahendada, tähendab see, et mul pole õigust maailmameistrivõistluste võidule."

"Mõlema tiitli puhul on see (võitlus toim) lõppenud. See pole minu arvamus, see on matemaatika. Ma ei hakka teile ütlema, et me võitleme lõpuni, blablabla ... See on jutt sotsiaalmeediasse, et meeldida. Minul seda vaja ei ole. On ilmselge: üks meist võidab kaks tiitlit ja Toyotal on väga suur eelis. See on selge," lisas Adamo.

Meeskondlikus arvestuses juhib Toyota enne hooaja kolme viimast etappi Hyundai ees juba 57 punktiga. Individuaalses arvestuses on Toyotal kaksikedu ning liider Sebastien Ogier edestab kolmandal kohal asuvat Thierry Neuville`i 50 punktiga.