Esimesed olulised sündmused leidsid aset juba 27. minutil, kui punase kaardiga saadeti väljakult ära Paide mängumees Abdul Razak Yusif. Esmalt näitas peakohtunik Grigori Ošomkov kollast kaarti, kuid mõne minuti pärast muutis ta otsust ning välkus punane kaart. Levadia mängumees Marko Putincanin sai antud olukorras vigastada ning järgmisel minutil vahetati tema asemel väljakule Amir Natkho.

Teine vaieldav moment leidis aset avapoolajal lõpus. Peakohtunik määras Paide kasuks penalti, kuid ütles püünele astunud läinud Henri Anierile, et tema löögi järel antakse koheselt vile ning tagasi põrkavat palli ei ole enam võimalik lööma minna. Juhtuski nii, et Levadia puurilukk Karl Andre Vallner tõrjus ja Anier lõi alles seejärel palli võrku. Kohtunik jättiski seetõttu tabamuse lugemata.

Kohtumise järel oli Paide peatreeneril Vjatšeslav Zahovaikol juhtunust oma nägemus. „Mulle tundub, et kohtunike vile täna neutraalne ei olnud. Sa näitad esmalt kollast kaarti. Jah, ta (Marko Putincanin) sai haiget, aga sa lased end vastasmeeskonnal nii ära suruda, et sa kaotad oma munakesed kuskile ära. Seejärel otsustad ümber ja näitad punast kaarti. Võitlesime edasi ning vahetult enne puhkama minekut andis ta meile penalti. Esimest korda oma karjääri jooksul kuulen sellist asja, et peakohtunik ütleb lööjale, et kui sa ära ei löö, siis ma lõpetan vilega ära. Kuidas see võimalik on, et peakohtunik paneb lööja sellise surve alla? See on Fair Play kõrge tase!” sõnas pahane Zahovaiko kohtumise järel ETV2 otse-eetris.

Punase kaardi järel pööraski Levadia kohtumise enda kasuks. 39. minutil viis Zakaria Beglarišvili külalised juhtima ning 45. minutil suurendas ta eduseisu veelgi. Mängu lõppseisu vormistas 63. minutil Hannes Anier penaltist.

Beglarišvilil on Premium liiga suurima väravakütina koos 17 tabamust. Teist kohta jagavad Henri anieri ja Rauno Sappinen 14 väravaga.

Levadial on tabeliliidrina koos 58 punkti. Teine on Flora 46-ga ja kolmas Paide 46-ga. Floral on võrreldes Levadiaga peetud kolm ning võrreldes Paidega neli mängu vähem.