E-bike enduro puhul on tegemist motospordist tuttava enduro ja laiemalt ehk autorallist tuttava formaadiga, kus sportlased võistlevad aja peale kiiruskatsetel, mida ühendavad ülesõidud, kus aegu ei võeta. Nõmmele oli loodud ring, mis sisaldas kolme kiiruskatset, millest kaks sõideti Ilmarise parkmetsas ja üks Sõbra karjääris, just seal peetigi eelpool mainitud motokrosse. Ühtekokku sõideti kaks ringi, mis tähendas, et igat katset läbitigi kaks korda.

Õhtupooliku kiireimad ajad kuulusid E-Vabaklassi sõitjatele, kuna nendel ratastel ei olnud kiirus ega võimsus elektrooniliselt piiratud. Selles klassis võttis esikoha Kalle Takel, kes edestas Sander Saart pooleteise minutiga, kellest omakorda napi 4 sekundi kaugusele jäi Riko Mäeuibo. Standardklassis E-Mehed kiireim oli Martin Baškatov ringrajalt tuttava Mihkel Osula ja Ranno Kivistiku ees.

E-Juuniorites võtsid kaksivõidu motokrossisõitjad Mark Peterson ja Richard Paat, kellele järgnes Artjom Vedennikov. E-Veteran klassis võidutses aga Rait Kull, teiseks tuli Siim Needrit ja kolmandaks Konstantin Vedennikov. Vapraid naisi oli stardis kahjuks üks, aga Johanna-Anette Neuhaus suutis kõik katsed kenasti läbida ja tasuks ajalooline esikoht E-Women arvestuses.

Lisaks e-bike ratastele said uuel alal võistelda ka tavalistel jalgratastel osalenud ning seal võitis meeste arvestuses Ando Arula Armin Pilve ja Mattis Alliksoo ees. Juuniorite kiireim oli Sergei Filippov.

Fantic e-bike enduro finaaletapp sõidetakse 30. septembril Karlas.