Hyundai meestest püsib kõrgeimal kohal Ott Tänak, kes asub teisel positsioonil. Ta kaotab pühapäeva eel liidrile Kalle Rovanperäle 30,8 sekundiga. Kusjuures päeva alustas Rovanperä vaid 3,7-sekundilise eduga. Enim aega andis Tänak ära 10. katsel, kus ta kaotas soomlasele 18,3 sekundiga.

Tänak väitis, et 10. katse 18-sekundiline kaotus Rovanperäle ei olnud seotud ühegi vahejuhtumi või probleemiga. Adamo vihjas aga rallipäeva järel, et midagi antud kiiruskatsel siiski juhtus. "Otil oli hommikuse programmi viimasel katsel probleeme kokkupõrke tõttu, mis polnud temaga kuidagi seotud (due to an impact, nothing to do with him), kuid ta võitles õhtul kõvasti edasi," sõnas Adamo Hyundai pressiteate vahendusel.

"On uskumatu näha, mida tema ja Martin (Järveoja) suudavad teha, kui nad on tagaajajarollis," jätkas Adamo. "Nad suudavad alati kübarast jänese välja võluda. See laseb meil nautida rallit veelgi enam kui praegu teeme. Oleksin väga tahtnud võidelda siin võidu eest, aga ralli pole veel läbi."

Adamo kiitis ka Dani Sordot ja Thierry Neuville'i. "Thierry on koos Martijniga (Wydaeghe) teinud keerulistes oludes kõik, et teistele järele jõuda, puhastades samal ajal teed ja vältides vigu. Dani on taas tõestanud, miks on ta härra Järjekindlus," lisas itaallane.

Kreeka MM-rallil on veel jäänud sõita kolm kiiruskatset kokupikkusega 69,25 km.