33-aastane Jerome ja 34-aastane Kevin-Prince on poolvennad, kellel on sama isa, aga erinev ema. Kui Jerome esindab Saksamaa koondist, siis Kevin-Prince otsustas täiskasvanuna kanda Ghana koondise särki.

Sel nädalal mõisteti aastaid Müncheni Bayernis mänginud Jerome süüdi 2018. aastal elukaaslase Sherin Selneri ründamises. Intsident, mis viis Boatengi karistamiseni, leidis aset 2018. aastal, mil jalgpallur puhkas oma Senleriga Kariibi mere saartel. Boateng oli siis oma kahe lapse ema korduvalt rusikaga löönud, teda põrandale visanud ja peast hammustanud. Müncheni ringkonnakohus määras karistuseks 1,8 miljoni euro suuruse trahvi.

Nüüd kommenteeris Jerome'i juhtumit ka poolvend Kevin-Prince. "Distantseerisin end Jerome'ist juba mõnda aega tagasi," rääkis ta väljaandele Bild. "Ma väärustan ning austan Saksamaa seadusi. Ma jälestan naiste peal vägivallatsemist."

"Ma ei identifitseeri end oma venna tegudega. See on ka põhjus, miks ma temaga enam tegemist ei tee," lisas Kevin-Prince.

Jerome Boateng liitus hiljuti Prantsusmaa hiiu Lyoniga. Prantslaste peatreener Peter Bosz ei soovinud esialgu kommenteerida, kas Boatengi süüdimõistmine ka tema tulevikku uues klubis mõjutab. "Ma olen treener, tegemist on tema eraeluga. Ma ei taha selle kohta kommentaare anda," vahendas Goal.com Boszi sõnu.