Avamängus alistas pealinna meeskond TalTech ameeriklaste Immaculate Sports tiimi 107:73 (50:43). Kui esimesel poolajal püsis skoor enam-vähem tasakaalus, siis teise poolaja alguses läksid tehnikatudengid otsustavalt eest ega vaadanud enam tagasi.

Indrek Kajupank tõi võitjate kasuks 18 punkti ja 9 lauapalli, kaheksast kaugviskest viis korvi sahistanud Sten-Timmu Sokk assisteeris 17 punkti ja 6 resultatiivse sööduga ning Toomas Raadik 15 punkti ja 8 lauapalliga, kirjutab Rakvere Tarvas sotsiaalmeedias.

Chris Moore`i juhendatud kaotajate leeris säras Reggie George kaksikduublit tähistava 19 punkti ja 12 lauapalliga. Anthony Adger toetas kaaslasi 16 ja B.J Tyson 15 punktiga.

Teises poolfinaalis pidasid väljakuperemeeste Rakvere Tarvas ja Pärnu Sadam maha haarava heitluse, mille kallutas numbritega 74:68 (42:43) enda kasuks suvepealinna esindus.

Rakverlaste peatreeneri Martin Müürsepa sõnul said saatuslikuks paar mõõnaperioodi, millest esimene oli kohe teise poolaja alguses, kui vastastel lubati visata järjest tosin vastuseta punkti ja minna kolmanda veerandaja keskpaigas omakorda ette 58:46. Väikest initsiatiivi hoidis Pärnu kuni lõpuni.

Tarva edukamana viskas Sten Saaremäel 20 punkti ja jagas 4 korvisöötu. Pärnu poolel kogusid Robert Valge 16, Adris Misters ja Kasey Hill võrdselt 13 punkti.

Laupäevases pronksimängus lähevad Kastani Arenal kokku Tarvas ja Immaculate Sports ning finaalis kohtuvad Pärnu Sadam ja TalTech.