Vips alustas teist sprindisõitu kolmandalt kohalt, kuid loovutas juba stardiga ühe positsiooni Bent Viscaalile (Trident). 11. ringil sai Vipsist mööda ka Robert Shwartzman (Prema) ja tiimikaaslane Liam Lawson. Kuuendal kohal eestlane sõidu ka lõpetas.

Etapi võitis sarnaselt Vipsile Red Bulli juuniorprogrammi kuuluv Jehan Deruvala (Carlin), kes kerkis stardiga liidriks ning hoidis positsiooni lõpuni välja. Teise koha pälvis Viscaal ja kolmanda Shwartzman. Esikuuikusse mahtusid veel Lawson, Davic Beckmann (Charouz Racing System) ja Vips.

Pühapäeval on kavas põhisõit, mis algab kell 11.25. Vips alustab sõitu üheksandalt positsioonilt.

Tänaste punktidega kerkis Vips F2 sarja üldarvestuses aga ühe koha võrra neljandaks. Eestlasel on nüüdseks koos 90 silma. Teda edestavad Oscar Piastri (124 p), Guanyu Zhou (116 p) ja Shwartzman (105 p).

Esimene sõit:

Vips tegi avasõidule hiilgava stardi ja suutis parimalt kohalt alustanud David Beckmannist kohe esimeses kurvis mööduda. Seejärel käis erinevate intsidentide tõttu korduvalt rajal turvaauto. Eestlane suutis liidrikohal püsida 15. ringini, mil temast sai mööda Theo Pourchaire (Art GP).

Kolm ringi enne lõppu - 18. ringil - läksid Vipsi masina pidurid blokki ja ta lasi veel mitu meest mööda. Lõpuks langes eestlane lausa kaheksandaks, mis võis olla ka taktikaline käik, et saada teiseks sprindisõiduks parem stardipositsioon. Siis pööratakse taas selle sõidu esikümme pea peale.

18-aastane Pourchaire võttis lõpuks esimeses sõidus kindla võidu, teine oli hiinlane Guanyu Zhou (Uni-Virtuosi, +4,3 sekundit) ja kolmas alles 19. kohalt alustanud taanlane Christian Lundgaard (Art GP, +6,9). Vips kaotas võitjale 12 sekundiga.

Võistluse eel:

Vips kaotas kvalifikatsiooni võitnud Oscar Piastrile (Prema Racing) 0,4 sekundiga. Teise koha hõivas Jehan Daruvala (Carlin), Vipsi tiimikaaslane Liam Lawson oli neljas, kaotades Piastrile 0,1 sekundiga.

Reedese kvalifikatsiooniga pandi paika pühapäevase põhisõidu stardijärjestus. Ka tänane esimene sprindisõit sõidetakse kvalifikatsiooni järgi, kuid teatavasti pööratakse sprindisõidus esikümme pea peale. Vipsi ees saab esimesena lähte kümnendaks jäänud David Beckmann (Charouz Racing System).

Tasub mainida, et sprindisõidus annab võit 15 punkti, aga põhisõidus 25 silma.

Vips hoiab Monza GP nädalavahetuse eel F2 sarja üldarvestuses 85 punktiga viiendat kohta. Liidril Piastril on koos 108 silma.

Delfi kajastab spinrdisõidu tähtsamad sündmused otseblogi vahendusel.