Eesti koondise peatreeneri Siim Raudla sõnul sai saatuslikuks mängu teine pool.

"Video pealt tuleb nüansid üle vaadata, aga mängu teises pooles kadus meie rünnak täiesti ära ja me ei pannud otsustavaid viskeid sisse. Pall jäi seisma, mängijad jäid seisma ja selle võrra ei pidanud vastased väga palju vaeva nägema," rääkis Raudla pärast matši.

"Oli näha, et mängu teises pooles oli meestel keeled vestil. Eks seal oli ka suur põhjus," lisas ta.

Juhendaja sõnul on Eestil siiski kõik võimalused alagrupist edasi minna, olenema sellest, mis saab koroonajamade küüsis vaevlevast alagrupikaaslasest Sloveeniast.

Praeguse seisuga on teada järgnev: Sloveenia üks mängijatest andis Pariisi EM-ile jõudes positiivse koroonaproovi. Seejärel andis ta negatiivse proovi, aga mängupäeval osutus hoopis teise mängija proovi vastus positiivseks.

"Laupäeva hommikul peaks selguma järjekordsete testide tulemused. Kui sealt tuleb midagi veel, on nad turniirilt väljas. Aga üks on kindel: kui nad mängivad, siis kolmekesi," selgitas Raudla.

Eesti koondislased said Sloveenia probleemidest teada alles viimasel hetkel. Soojendusväljakul mänguks valmistumise asemel tuli uuesti bussiga hotelli sõita ja seal mitu tundi praadida.

Kui Eesti - Sloveenia mäng toimub, siis peetakse see Eesti aja järgi kell 17.15. Veerandfinaali pääsemiseks tuleb Eestil tulla kolmeses grupis kahe sekka.

Eesti koondist esindavad Pariisis Rait-Riivo Laane, Jaan Puidet, Oliver Metsalu ja Karl Johan Lips.