Tallinna Maratoni võistluskeskus ja stardipaik asuvad esmakordselt Tallinna Lauluväljakul. Jooksud algavad nii laupäeval kui pühapäeval kell 9.00. Võistlustrass on koostatud pikematel jooksudel Pirita tee, Merivälja tee ja Reidi tee alal asuvate tänavate ja kergliiklusteede baasil.10 kilomeetri rada viib osalejad Lauluväljaku ümbruse, Maarjamäe ja Lillepi pargi teedele.

"Palume piirkonna elanikel, liiklejatel ja jalakäijatel tutvuda liiklusinfo ja -skeemidega. Võimaluse korral soovitame planeerida oma tegevusi võistlusvälisele ajale ning olla võistluspäevadel hästi tähelepanelik ning vältida mereäärsetele kergliiklusteedele ja Lauluväljaku ümbruses kulgevatele jooksuradadele sattumist," ütles Tallinna Maratoni liikluskorralduse eest vastutav G4S-i valvedivisjoni teenistusjuht Elvis Karula.

G4S soovitab kasutada Tallinna Lauluväljakule tulemiseks ühistransporti. Tallinna Maratoni stardinumbri esitamisel on sõit Tallinna ühtse piletisüsteemi ühistranspordi liinidel ajavahemikul 10. kuni 12. september 2021 tasuta!

Jooksu julgestavad G4S-i liiklusreguleerijad ja turvatöötajad. Täiendavate liiklusteemaliste küsimuste korral saab abi Tallinna Maratoni liiklusliinilt: e-posti aadressilt liiklus@jooks.ee või telefonilt 51 975 900.

Ühtlasi tuletavad korraldajad meelde, et osalejad pääsevad Tallinna Lauluväljakule ainult COVID tõendiga, mis näitab, et osaleja on vaktsineeritud, haiguse läbi põdenud või hiljuti ennast testinud.