Kui sportlikus mõttes jäid eesmärgid täitmata, siis korralduse mõttes läks kõik kenasti. Euroopa alaliidu ametliku statistika põhjal käis Tallinnas peetud alagrupimänge kokku vaatamas 25 140 pealtvaatajat. Eesti mänge külastas keskmiselt 4060 inimest. Võrdluseks teiste alagrupiturniiride publikuarvud võõrustajate mängudel – Poolat toetas kodusaalis keskmiselt 7616, Tšehhit 2768 ja Soomet 2781 pealtvaatajat.

„Arvan, et võistkondadele on olnud Saku suurhall mugav koht ja ka fännid on saanud hea fännikogemuse ja palju erinevaid emotsioone. Tean, et saalis on olnud päris palju inimesi, kes pole varem võrkpalliga kokku puutunud ja kes on võrkpallivõistlusel esimest korda,” rääkis võrkpalliliidu peasekretär Helen Veermäe, kes avaldas, et järgmiseks soovitakse analoogne turniir korraldada Eesti naiskonnale. „Arvan, et see praegune hea korraldus avab meile nii mõnedki uued uksed.”

Vaata videost, mis oli EM-i korraldusega seoses kõige keerulisem, kas majanduslikult tuldi ots otsaga kokku, kuidas on alaliidus üldse seis eelarvega ja mis on see suur kaugem eesmärk, mille jaoks võrkpalliliit võiks Eesti riigilt erakorralist abi paluda.