Jaapani MM-ralli, mis pidi jääma hooaja viimaseks võistluseks, tühistati selle nädala alguses. Etapp oleks olnud väga oluline, eriti Toyota tiimi jaoks, kuid rallit koroonapandeemia tõttu ei peeta.

"Toyota ootas Jaapani rallit väga ja toetas seda võistlust. Etapi ärajäämine on meie jaoks muidugi suur pettumus, kuid me peame austama piiranguid ja tehtud otsuseid. Ma arvan, et inimesed mõistavad, et autoralli maailmameistrivõistluste etapp tuli kriitilise koroonaolukorra tõttu ära jätta," ütles Latvala, vahendab Rallit.fi.

Pärast Jaapani ralli ärajäämise uudist spekuleeriti, et Monza pääseb taas MM-kalendrisse asendusvõistlusena. Kui WRC-sari pole seda veel ametlikult kinnitanud, siis Latvala sõnul on Monza etapi osas otsus juba tehtud.

"Nagu eelmisel aastal, läheme ka seekord hooaja lõpus uuesti Monza rallile," ütles Latvala. "Kuulsin, et sel aastal planeeritakse võistlusele rohkem erilisi kiiruskatseid mägedes. Muidugi sõidame ka Monza ringrajal, kuid mitte terve päeva. Itaalias on palju suurepäraseid asfaltteid. Loodetavasti pole novembrikuu ilm nii hull kui eelmisel aastal," lisas soomlane.

Jaapani ralli pidi kavas olema 11.14. novembrini. Monza etapi täpseid kuupäevi pole veel teada.