Georg Linnamäe hinnang põhineb kiiruslegendi koostamisel kogetul. „Esimene päev tuleb eriti keeruline. Metavahelistel kiiruskatsetel ei jõua teed kuivada," rääkis ta. Teeolud muutis ootamatult keeruliseks juba paar päeva tagasi alanud vihmasadu. Vihma tuli ka eile, ööl vastu tänast ja hooti ka hommikul sõidetud testikatse ajal.

Muda oli vahepeal nii palju, et kiiruslegendi koostamise ajagraafikus tehti muudatusi. Linnamäe sõnul tuli mudast libedatel teedel ette ohtlike olukordi. „Kinni me ei jäänud, kuid paar ärevat momenti tekkis küll," tunnistas ta. „Mudastel lõikudel kippus auto kurvides otse teelt välja libisema."

Linnamäe usub, et mudane tee muutub iga auto läbimise järel aina hullemaks. „Teedele tekivad roopad ja neisse kogunev vesi põhjustab omakorda vesiliugu. Sellistes oludes pole pidamist üldse," selgitas ta.

Siiani Volkswageniga sõitnud Linnamäe kihutab Kreekas Škodaga. „Pärast Võru rallit olnuks oma auto siia toomine logistiliselt keerukas, pealegi oli mul nagunii soov proovida ka mõnda muud masinat," põhjendas Linnamäe sõiduvahendi vahetust. Kreeka ralli eel tegi ta Škoda roolis kaks testisõitu. „Kui sellele pihta saada, on tegemist väga hea autoga. Minu sõidustiil on ikka sama, kuid Škoda käitub Volkswageniga võrreldes vähem närviliselt."

Suuri eesmärke pole Linnamäe Kreekas endale seadnud. „Võtan päev korraga ja vaatan, kuidas asjad välja tulevad," lausus koos kaardilugeja James Morganiga sõitev eestlane. WRC 2 arvestuses stardib Kreekas üheksa sõitjat, R5 autosid kokku - lisandub ka 14 WRC 3 sõitjat - on 23.