Kohtumise eel räägiti Walesi leerist, et sooviks on valikgrupp võita ja Belgia nina alt endale MM-pilet kindlustada. Nüüd on kaks mängu vähem pidanud Wales aga Belgiast maas juba üheksa punktiga.

„Seekordses valikaknas oli meil kaks võidetavat mängu,” viitas Page kohtumistele Valgevene ja Eestiga. „Saime kuuest punktist aga neli. Seega oleme pettunud. Lõime (mängus Eestiga) piisavalt võimalusi, et võita isegi kaks jalgpallimängu. Minu ainus kriitika on see, et me ei olnud värava lähistel piisavalt konkreetsed. Peame edaspidi võitma võimalikult palju mänge. Tšehhi ja Belgia on väga head meeskonnad.”

„Lõime piisavalt võimalusi, et mäng võita,” lisas Page veelkord ning tunnistas, et nad tundsid puudust mitmest tavapärasest võtmemängijast eesotsas Aaron Ramsey ja Kieffer Moore’iga.

„Kontrollisime mängu. Alustasime hoogsalt ja oleksime pidanud kohe esimesel minutil värava lööma. Kahjuks me seda ei suutnud. Kaitsvamate meeskondade vastu tuleb oma võimalused ära kasutada,” lisas Page. „Me ei olnud värava ees piisavalt konkreetsed. Varasemalt oleme seda suutnud, kuid sel korral tegi väravavaht (Karl Jakob Hein toim) suurepäraseid tõrjeid. Tekitasime piisavalt võimalusi värava löömiseks.”

E-alagrupi tabeliseis kolmapäevaste kohtumiste järel: 1. Belgia 16 punkti/6 mängu, 2. Tšehhi 7 punkti/5 mängu, 3. Wales 7 punkti/4 mängu, 4. Valgevene 3 punkti/5 mängu, 5. Eesti 1 punkt/4 mängu.