Inglismaa asus 72. minutil juhtima tänu Harry Kane ilusale kauglöögile. Kodumeeskond viigistas teisel üleminutil, kui täpne oli Ateena AEK ründaja Damian Szymanski.

I-alagrupis said võidu kirja veel ka Ungari ja Albaania. Ungari oli 2:1 üle Andorrast ning Albaania seljatas 5:0 San Marino.

Kuue kohtumisega 16 punkti kogunud Inglismaa on kindlalt teel MM-finaalturniiri suunas. Teine on Albaania 12-ga ja kolmas Poola 11-ga.

Samal ajal pani viigiseeriale punkti tänavune Euroopa meister Itaalia, kui Leedu väravasse löödi viis vastuseta palli. Võitjate ridades lõi kaks väravat Moise Kean (11. ja 29. minutil), korra olid täpsed Giacomo Raspadori (24. minutil) ja Giovanni Di Lorenzo (54. minutil) ning üks värav läks kirja Edgaras Utkuse omaväravana (14. minutil).

Itaalia jalgpallikoondis on nüüd kaotust vältinud 37 kohtumist järjest. Tegemist on maailmarekordilise tulemusega.

C-alagrupi teises kohtumises tegid Põhja-Iirimaa ja Šveits 0:0 viigi. Ilmselgelt oli see tulemus vajalik Itaalia jaoks, kuna seni oli Šveits neist virtuaalses tabelis eespool.

Itaalia juhib alagruppi nüüd 14 punktiga, kaks mängu vähem pidanud Šveits on kaheksa punktiga teine.

B-alagrupis sai valusa kaotuse Rootsi. Hiljuti Hispaania alistanud rootslased jäid 1:2 alla Kreekale. Võitjate ridades tegid skoori Anastasios Bakasetas (62. minutil) ja Vangelis Pavlidis (74. minutil). Rootsi eest oli täpne Robin Quaison (80. minutil).

Hispaania ise oli aga võidukas, kui tänu Pablo Fornalsi (32. minuti) ja Ferran Torrese (88. minuti) väravatele alistati 2:0 Kosovo.

B-alagrupis on Hispaania 13 punktiga liider. Rootsi on 9 punktiga teine, kuid neil on kaks matši vähem peetud.

J-alagrupis teenis kindla võidu Saksamaa, kui võõrsil mängiti Island üle 4:0. Skoori tegid Serge Gnabry (4. minutil), Antonio Rüdiger (24. minutil), Leroy Sane (56. minutil) ja Timo Werner (88. minutil).

Armeenia ja Liechtenstein mängisid 1:1 viiki. Põhja-Makedoonia ja Rumeenia kohtumises jäid väravad löömata.

Saksamaa on 15 punktiga tabeliliidriks. Armeenial on teisena 11, Rumeenial kolmandana 10 ja Põhja-Makedoonial neljandana üheksa punkti.