„Saime lõpuks punkti ka kätte. Pärast Belgiaga peetud mängu oli selja taga viis väravat. Nüüd oli positiivne saada see nullimäng ja punktiarve on ka avatud,” rõõmustas eestlaste sangariks kerkinud 19-aastane väravavaht Karl Jakob Hein.

Kohtumise jooksul mitmeid suurepäraseid tõrjeid teinud Hein tõdes, et parim oli ilmselt teise poolaja alguses tehtud reaktsioonitõrje, kus ta sai käed ette Gareth Bale’i ohtlikule pealöögile.

„Selle nimel me väravavahid tööd teemegi, et vajaduse korral rasketes olukordades kohal olla, kus võistkond [abi] vajab, ja võistkonda mängus hoidma. See teeb meie töö eriliseks ja nauditavaks,” sõnas Hein.

Walesi mängumehed tegutsesid trahvikastis kohati väga jõuliselt ning läksid ka Heinaga kontakti. Seejuures väljus Hein nendest olukordadest terve nahaga, kuid vastasmängijate kohta seda öelda ei saanud. Nii sai Eesti koondise puurilukk vahepeal kuulda ka fännide vilet.

„Ma ei pannud absoluutselt tähele,” rääkis ta esmalt publikust. „Viiekast on minu oma ja kui nad otsustasid sisse lennata ja haiget saada, siis mina suurt midagi seal teha ei saa. Sellistele asjadele mina ei keskendu. Ma ei pannud tähele vilekoori ega midagi muud.”

0 : 0 viiki eelmise EM-i poolfinalistiga pidas Hein loomulikult korralikuks saavutuseks. „Kindlasti on suur ja positiivne tulemus. Väga positiivne, et saime nullimängu kirja. Walesist punkti ja nullimänguga tagasi tulla on positiivne. Meie mängupildis on vaja aga juurde panna. Seda saame tulevikus korrigeerida,” lisas ta. „Saame positiivselt oktoobrile ja kodumängudele vastu vaadata,” viitas Hein järgmistele matšidele Valgevene ja Walesiga.