"Ma ei teagi, kas suurepärane mäng, aga tulemus on kindlasti hea," sõnas koondise kapten Konstantin Vassiljev kohtumise järel. "Võõrsil Walesi vastu punkt võtta on hea tulemus. Mängulisus oleks võinud parem olla, seda vaatame kindlasti üle veel."

Vassiljev sõnas, et Cardiffi staadionil enam kui 21 000 Walesi fänni poolt loodud vägev õhkkond andis ka eestlastele indu juurde. "Ma ei ütleks, et see meie jaoks raskemaks tegi mängu. Sellist atmosfääri peab nautima. Iga mees täna pigem nautis seda, kui võttis raske mänguna," jätkas Vassiljev. "Sellepärast me mängimegi jalgpalli, et olla väljakul sellistes tingimustes. Tegime neile hea esituse. Usun, et fännidele see mäng meeldis."

Mõistagi kiitis Vassiljev ka mängu sangariks kerkinud Karl Jakob Heina. "Sellepärast ta meil väravas mängibki, et vahepeal kastaneid tulest välja tuua. Eks oli ka hetki, kus kogu meeskond aitas," sõnas kogenud poolkaitsja.

Kuigi Eesti sai punkti kätte, siis rünnakul jäi viimaste mängudega võrreldes veidi teravusest vajaka. "Me ei suutnud leida neid käike, kui Wales kõrgelt pressis. Vahepeal nii juhtub. Kui tahame oktoobris rohkem punkte saada, peame ründemängus olema aktiivsemad," tõdes Vassiljev.

Kas punktiarve avamine tegi edasisteks mängudeks valmistumise lihtsamaks? "Mida kiiremini punkt tuleb, seda lihtsam on edasi minna. Need nullid häirivad tihtipeale päris kaua."