Mäletatavasti kujunes Safari ralli keeruliseks kõikide Hyundai sõitjate jaoks. Dani Sordo autol tuli juba kolmandal kiiruskatsel ratas alt, Tänakul endal oli probleeme esiklaasiga, mis vihma käes uduseks läks. Suurimaks kannatajaks oli aga Thierry Neuville, kes pühapäeval liidrikohalt purunenud vedrustuse tõttu katkestama pidi.

Kas Hyundai on järgmiseks keeruliseks kruusaralliks paremini valmis? "Kindlasti õppisime sellest probleemist, mis Thierry'd tabas," vastas Tänak DirtFishi küsimusele. "See, mis Thierry'ga juhtus, oli paras ebaõnn ning ka veidi kummaline, aga loodetavasti leidis tiim sellele lahenduse. Iga valus õppetund aitab edasi liikuda ja loodetavasti me seda ka teeme."

DirtFishi teatel kasutavad Hyundai mehed Kreeka MM-rallil samasugust vedrustust nagu Keenias. "Ma ei saa isiklikult selle osas midagi teha. Pean sõitma oma rallit ja hoidma pöialt, et see püsiks koos," tõdes Tänak.

Kuigi Tänak on Kreekas varem võistelnud, on see tema jaoks suuresti siiski uus ralli. "Võime ju kohanimedest ja kiiruskatsetest rääkida, aga pole ma ikka päris kindel, et olen seal käinud. Võistlesin seal 10 aastat tagasi. Mõistagi on mul teatud idee olemas (mida oodata), aga suures plaanis on see ikkagi uus ralli," sõnas Tänak.

Akropolise MM-ralli peetakse 9. - 12. septembrini.