Harris on kodumaisele korvpallipublikule hästi tuttav, olles viimased kaks hooaega pallinud Rakvere Tarva ridades. Atleetlik tagamängija oli eelmisel hooajal Rakvere Tarva üks liidreid, tuues 18 mängus keskmiselt 32,5 minutiga 14,9 punkti, 6,6 söötu ja 6,3 lauapalli.

"Olles kursis Viimsi organisatsiooni tugevusega ei olnud mul raske teha otsust nendega liitumise kasuks," rääkis Harris Viimsi pressiteate vahendusel. "Ma tahan olla osa suurest teekonnast koos Viimsiga. Tahan võita igal korral kui astun väljakule ning pingutan selleks kõvasti nii kaitses kui rünnakul, lisaks tahan aidata organisatsiooni veelgi tugevamaks muuta."

Treener Kristjan Evart: "Viimasel kahel hooajal jättis Harris väga hea mulje Tarva särgis. Väga isetu mängija, kes on kõva töömees mõlemal pool väljakut. Tegemist on mitmekülgse mängijaga, kes sobib hästi meie rotatsiooni, suutes tegutseda nii mängujuhina kui ka skoorijana."

Klubi tegevjuht ja partner Tanel Einaste: "Devini nimi tuli meie nimekirja, kui liigas ennast juba tõestanud mängumees. Kui kõikidelt temaga kokku puutunud mängijate ning ka eelmise treeneri iseloomustus olid positiivsed, siis oligi otsuse tegemine lihtne. Devin on kindlasti Viimsi publikule taas üks maiuspala, keda vaatama tulla."

Meistriliiga uustulnuk KK Viimsi oli suve jooksul varem tugevdanud oma tagaliini muuhulgas kahe Eesti koondislase, Rain Veidemani ja Rait-Riivo Laanega.