Kuue päeva jooksul harjutasid Tallinna ja Narva jalgpallikoolide kasvandikud spetsialistide pilgu all, keda juhendas Miguel Andrés Moreno – kõige tituleerituma Euroopa klubi Barcelona ja Hispaania saalijalgpallikoondise endine juhendaja. Viimasel päeval, mille laagri korraldajad suurepärasesse Viimsi spordisaali üle viisid, autasustas Miguel Andrés diplomite ja meenekinkidega osalejaid, kes tema hinnangul olid etteantud kava täitmisel kõige püüdlikumad. Narva jalgpallikoolide, Tallinna klubide Ararat, Legion ja saalijalgpalliklubi Cosmos poisid said maailmakuulsa nimega spetsialisti käest väikesed pallid, mida ei saa kuidagi pidada vaid kinkepallideks. Selles peitub vihje visale tööle just selliste pallidega, mis annavad võimaluse oma tehnilist ettevalmistust kordades parandada.

Lisaks tunnustati kõiki treenereid, kes seminarist osa võtsid ja Miguel Andrésiga pidevat dialoogi pidasid, tunnistusega, mis kinnitab, et nad on läinud loengukursuse, mis käsitleb treeningprotsessi täiustamist jalgpallis ning saalijalgpallis.

Selle riigi spordivaldkonna jaoks üliolulise sündmuse lõppedes teatasid Baltic Futsal League’i president Boriss Šipunov ja FC Cosmose ning treeninglaagri „Saalijalgpalli hüppelaud“ spordijuht Valeri Tšumatsenko, et korraldajad ei kavatse saavutatu juurde pidama jääda: meid ootavad ees uued huvitavad projektid, mis aitavad mitte üksnes Eesti koolide kasvandikel, vaid ka enamikul Baltimaade jalgpallikoolidel tunnetada saalijalgpallist saadavat reaalset kasu noorte mängijate meisterlikkuse arengu jaoks. Nii alustavad selle aasta oktoobris korraga mitmes Balti riigis noorte saalijalgpalli U-17 challenge-turniirid, mille võitjad saavad oma riike esindada „kaheksa klubi finaalis“, mis leiab aset Hispaania linnas Toledos 13.–16. maini 2022!