Jututeemasid on mustmiljon. Esmalt kõigest, mis haakub Eesti klubikorvpalliga eelseisva hooaja kontekstis - eurosarjade kvalifikatsioonid, Eesti-Läti liiga, Viimsi lisandumine meistrisarja, mängijate ja treenerite liikumised, Tartu mängib uut rahvusvahelist liigat jne. Ei pääse üle ega ümber rahast, söödast ja ussikestest.

Täpselt aasta pärast mängib Eesti meeste rahvuskoondis Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril. Alagrupimängud peetakse teadupärast Milanos ja õige aeg on hakata reisi planeerima. Värskelt said paika ka 2023. aasta MM-i kvalifikatsiooniturniiri alagrupid, kus Eesti läheb kokku Saksamaa, Poola ja Iisraeliga. Lahkame võimalusi ning vahendame, kuidas hindavad meid vastased.

Märksõnasid veel - Läti olümpiakuld 3x3 korvpallis; Eesti U18 noormeeste MM-hõbe; Leedus on paanika, sest riik langes FIBA reitingus 9. kohale; ettepanek uuele presidendile Alar Karisele; otsustada ja teha on vaja, mitte menetleda; Draymond Green ja Kevin Durant; Janis Blums ja Lauri Markkanen; ootamatu uudis Tartust.

1x
00:00