Millised on su emotsioonid olles taga 0: 2 ja lõpuks võita 3: 2?
See on uskumatu loo tõttu, kuidas see juhtus.. Esimeses setis olime lähedal, kuid tundsin, et meeskond on endiselt surve all. Ja võib-olla oli emotsioone raske käsitseda ja hallata. Kuid lõpuks oli see lähedal, nii et otsustasin alustada sama koosseisuga, isegi kui mul oli see Olku ja Renee koos kasutamine meeles. Kindlasti andis teine ​​sett mulle märku, et peame midagi muutma, sest aeglaselt, kuid kindlalt läks mäng halvemuse suunas. Meie esitus ei olnud piisavalt hea. Aga see vahetus oli täiuslik, Olku oli kuum. Ta tegi hullumeelse serviseeria ja ründas ka positsioonilt neli. Renee toob platsile oma energiat, võitlusvaimu, kõike, mida ma tean, et ta suudab meeskonnale anda. Tõsi, kui Olku hästi mängib, on seda raske muuta. Ainult selle süsteemiga saan mängida mõlemaid mängijaid väljakul. Täna oli see panus. Isegi siis kui ma tean, et Olku saab vastuvõtuga hakkama, kui serv pole nii raske ja nii tugev. Üldiselt korraldasid poisid selle hästi. Kristo ja Silver organiseerisid vastuvõtu, et Olkut veidi katta. Isegi kui vastased muutsid diagonaalründajat ja otsustasid nad sihtida Kristot. Kuid lõpuks oli see meie jaoks edukas. Sel oli hea “õnnelik lõpp”.

Su jaoks on see parim võit Eesti koondise peatreenerina. Mis sa arvad, kas see on Eesti võrkpallikoondisele uus lehekülg?
Jah, ma olin juba Belgias uhke Kuldse Liigas nähtu üle, sest pärast kaotust Türgi vastu me võitsime järgmisel päeval. Sest see oli karm ja poistel läks hästi. Tõsi, et põhiturniiriks on Euroopa meistrivõistlused koduses Tallinnas. Ja pärast seda esimest matši Läti vastu oli raske reageerida. Täna läks poistel hästi. Nad said sellega hakkama. Suur aitäh fännidele, sest nende osa võidust on tohutu. Enne siia tulekut kuulsin palju Eesti fännidest. Ja täna, seda ma ütlesin ka riietusruumis poistele enne mängu. Nüüd pole meil muud võimalust. Meil on vaja võidelda. Ja siis me näeme, mis juhtub. Kuid me peame Saksamaa vastu punkte võtma. Peame kõigi meeskondade vastu punkte võtma ja olema lihtsalt ambitsioonikad. Jah, see läheb järjest raskemaks Saksamaa, Prantsusmaa ja Horvaatia vastu. Me ei tohi alahinnata Horvaatiat. Kuid igas matšis peame võitlema, nii et nüüd keskendume Saksamaale ja proovime neilt punkte võtta.

Mis info on sul Robert Tähti ja Märt Tammearu tervisliku seisundi kohta?
Nad ei ole veel 100% väljas, kuid olukord on halb. Praegu arvan, et Karli kindlasti väljas. Aga Robi ja Märt, minu meelest on nad väljas. Robil on probleem. See on uus asi, kuid siiski samas piirkonnas. Tead, see oli põlv ja kubemelihases. Eelmise hooajal oli tal probleeme kõhulihasega ja nüüd on see vigastus puusapiirkonnas. Aga ta on väljas paar nädalat. See pole halb-halb vigastys , kuid Euroopa meistrivõistlused on tema jaoks läbi. Märt kukkus randme peale. Ma arvan, et sidemetega on suur probleem, midagi on katki, kuid ta vajab taastumiseks paar nädalat. Ta võib-ikka saaks mängida. Ma ei taha ühte meest hävitada lihtsalt mängitamise pärast. Ja kuidas ta platsile läheb? Kui ta ei saa vastu võtta ja rünnata korralikult. Nii uskumatu. Uskumatu, et kaotasime selle esimese mängu ja kaotasime samalt positsioonilt ka kolm mängijat. Õnneks valisime Robi olukorra tõttu välja viis nurgaründajat, sest ma olin teadlik, et ta olukord on nii ja naa. Kui kaotada kolm mängijat, on see kõigi jaoks kohutav. Aga peame praeguse olukorras edasi minema.

See võib tunduda kummalise küsimusena, kuid kas annad homme Olkule vaba päeva?
Vaba päeva? Milleks?

Tänased viis geimi võivad talle natuke raske olla? 23 servi.
Ta on selleks valmis. Ta on nagu noormängija, kes jõuab. Ei-ei-ei. Ma ei saa homme vaba päeva anda, mängime Saksamaaga. Peame punkte võtma. Seega vaatan, millises koosseisus alustan: kas Renee ja Olkuga koos või äkki ühe diagonaalründaja ja nurgaründajaga. Ma kontrollin nende seisukorda, kuid nad tunduvad olevat korras ja niimoodi võitmine annab neile lisavõimu. Meil on homne mäng Saksamaaga mängida ja seejärel on üks puhkepäev. Tean kindlalt, et kõik osalevad järgmises mängus.

Kuidas sa täna õhtul tähistad? On laupäev ja Eestil esimene võit.
Tähistan hotellis Saksamaa vastu valmistumisega mitu tundi.