Argentiina võidust enam pälvis aga kõneainet Lionel Messi vastu tehtud jõhker viga. 32. minutil lendas Venetsueela mängumees Luis Adrian Martinez jalatald ees Messile vastu säärt. Kordusest vaadates on näha, et Argentiina äss pääses õnneks väga tõsisest traumast. Halvemal juhul oleks võinud kõik lõppeda ränga põlvevigastusega või jalaluumurruga.

Ränga vea järel jäi Messi mitmeks minutiks murule lebama ja teda tulid tohterdama ka meeskonna arstid. PSG värske täiendus saadi aga mängukorda ning Messi viibis väljakul kõik 90 minutit.

Argentinale tõid võidu Lautaro Martineze esimese poolaja teise lisaminuti, Joaquin Correa 71. ja Angel Correa 74. minuti väravad. Võõrustajate auvärava lõi neljanda üleminutil Yeferson Martinez.

Võidupunktid kirjutas tabelisse ka Brasiilia, kes alistas võõrsil Tšiili 1 : 0. Kohtumise ainsa värava lõi Everton Ribeiro 64. minutil.

Võidurõõmu tundis ka Ecuador, kes alistas 2 : 0 Paraguay. Peruu ja Uruguay tegid 1 : 1 viigi.

Seitsme vooru järel on Brasiilia täisedu ehk 21 punktiga tabeliliider. Argentina on 15 punktiga teine, Ecuador 12-ga kolmas, Uruguay 9-ga neljas ja Kolumbia samuti 9-ga viies.

Otse MM-ile pääsevad neli esimest, viies peab mängima play-off’i.