Vormel 1 sarja sõitjateturul on üheks põnevaimaks teemaks Mercedese uue hooaja koosseis. Kui seitsmekordse maailmameistri Lewis Hamiltoni jätkamine on ammu selge, siis teise koha peale teeb tiim otsuse praeguse sõitja Valtteri Bottase ja Williamsi piloodi George Russelli vahel. Eksperdid ennustavad, et uuel hooajal saab Mercedeses võimaluse Russell.

Mercedese juunior Russell tunnistas sel nädalavahetusel toimuva Hollandi GP eel, et tema tulevik on selge. "Tean, kus järgmisel aastal sõidan," rääkis 23-aastane inglane pressikonverentsil. "Sain sellest teada enne eelmise nädala Belgia GP-d."

Otsust siiski Russell välja ei saanud öelda. "Ma ei saa hetkel midagi teatada, aga nagu öeldud, olen oma tulevikuga kursis," lisas ta. Mercedese pealik Toto Wolff tunnistas juba nädal tagasi, et tiim on otsuse kahe mehe vahel ära teinud, ent jättis selle samuti enda teada.

Kui Russell peaks saama Mercedeses võimaluse, jääks kohata Bottas. Kogenud soomlast seostatakse aga üha enam Alfa Romeoga, kust tänavuse hooaja järel lahkub kaasmaalane Kimi Räikkönen. "Võib-olla tean, võib-olla mitte," jäi Bottas 2022. aasta hooaega kommenteerides salapäraseks. "Ma ei taha praegu midagi eriti öelda, aga asjad liiguvad õiges suunas. Olen õnnelik ja elevil."