2007. aasta vormel 1 maailmameister teatas kolmapäeval, et tõmbab tänavuse hooaja järel F1 karjäärile joone alla. 41-aastane soomlane pole varasemalt teinud saladust, et sooviks kunagi end taas autorallis proovile panna.

DirtFish uuris neljapäeval Räikkönenilt tema võimaliku naasmise kohta autoralli MM-sarja. "Hetkel plaane pole. Ma ei taha, et mul oleks kindel graafik," andis Räikkönen mõista, et kindlasti ei soovi ta kaasa teha täishooaega. "Viimati, kui rallit sõitsin, oli kogu aeg kindel graafik ja ma ei taha seda. Mul ei ole kuskile kiiret."

Mullu andis Räikkönen intervjuu väljaandele Red Bulletin, kus tunnistas, et tunneb jätkuvalt autoralli vastu huvi. Kui palju tähendaks talle WRC tiitel? "Rohkem kui F1 oma. Mitte keegi pole seda varem saavutanud (võitnud MM-tiitli nii F1-s kui WRC-s), mis on järjekordne asjaolu, mis asja huvitavaks teeks," arutles Räikkönen toona.

Mäletatavasti võistles Räikkönen WRC-s aastatel 2010-2011, mil ta F1 sarjast eemal oli. Tema parimaks tulemuseks jäi 2010. aasta Türgi rallil saavutatud viies koht. Ta on WRC-s kirja saanud 21 rallit, mille jooksul on ta võitnud kokku ühe kiiruskatse.