Veel nädala alguses oli fännide seas segadus, mis number Ronaldole ikkagi antakse. Nimelt oli Premier League'i kodulehel Unitedi nimekirjas nii Ronaldo kui ka Edinson Cavani nime taga number 7. Seejuures mängis Cavani alles möödunud pühapäeval Wolverhamptoni vastu selle numbriga.

Premier League'i reeglite kohaselt ei saa aga mängija hooaja keskel mängunumbrit vahetada. Selleks on vaja liigalt eriluba, mida Premier League polnud kunagi varem andnud.

Unitedil õnnestus siiski ajalooline eriluba saada, kui neljapäeva õhtul kinnitati, et Ronaldo särgil hakkab taas olema number 7. Sama numbri all mängis ta Unitedis ka aastatel 20032009. Cavani hakkab edaspidi kandma numbrit 21, mille all mängib ta ka Uruguay koondise eest. See number vabanes sel teisipäeval, kui üleminekuakna viimasel päeval siirdus Daniel James Leeds Unitedisse.

"Ma polnud kindel, kas mul on võimalik taas särki numbriga 7 kanda. Olen väga tänulik Edinsonile selle imelise žesti eest," vahendas Sky Sports Ronaldo sõnu.

"7" on Unitedi klubi ajaloo üks kõige ikoonilisemaid mängunumbreid. Varasemalt on seda teiste hulgas kandnud klubi ikoonid George Best, Bryan Robson, Eric Cantona ja David Beckham.