Pea 70 last tegelesid neljas rühmas mitme päeva kestel saalis ja jalgpalliväljakul metoodikatega, mida praktiseeritakse Hispaanias saalijalgpallimeeskondade võistlusteks ettevalmistamisel.

Hispaania rahvuslikku saalijalgpalliliigat esindas kuulus spetsialist Miguel Andres Moreno, kes koos Hispaania liiga tipptaseme meeskondadega on tulnud mitu korda riigi meistriks ja saanud mainekate eurokarikate omanikuks.

Treeninglaagris viis Miguel Andres Moreno läbi neljapäevase seminari treeneritele, kes esindavad mitmeid Eesti saalijalgpalli- ja jalgpalliklubisid. Ta märkis ära suure huvi ja tähelepanu, mida treenerid tema loengute suhtes üles näitasid ning ennustas head tulevikku Eesti saalijalgpallile, mida selles Balti riigis arendavad oma ala entusiastid, nagu FC Cosmose president ja BFL-i juht Boriss Šipunov, klubi Narva Unitedi peaesindaja Aleksandr Dmitrijev, lisaks spetsialistid Moskvast ja Riiast, kes võtsid osa treeninglaagri korraldamisest.

„Saalijalgpalli hüppelaud“ avaldab suurt tänu Hispaania rahvuslikule saalijalgpalliliigale toetuse ja tähelepanu eest Eesti noorte suhtes, kes soovivad ennast saalijalgpalli suunal arendada. Jääme ootama uusi kohtumisi uute inimestega suure mängu maailmast! Aitäh!

Jaga
Kommentaarid