30-aastane prantslane liitus Atleticoga üheaastase laenulepingu alusel. Soovi korral on osapooltel võimalik seda veel aasta võrra pikendada. Griezmann mängis Atleticos ka aastatel 2014-2019. Ta lõi 257 mänguga 133 väravat ning jagas 50 resultatiivset söötu. 2019. aasta suvel siirdus ta 120 miljoni euro eest Barcelonasse.

Kataloonia hiiu juures ründeäss aga nii säravaid esitusi ei teinud. 102 mänguga on tema arvele jäänud 35 väravat. Barcelona klubi pressiteate kohaselt peab Atletico edaspidi Griezmanni palga kinni maksma ja lepingus on klausel, mille kohaselt tuleb tulevikus Madridi meeskonnal prantslane välja osta.

Atletico saatis samal ajal andeka poolkaitsja Sauli laenule Londoni Chelseasse. 26-aastane Hispaania koondislane mängis Atletico esindusmeeskonnas viimased kaheksa hooaega. Chelseal on hooaja lõpus võimalik mängija Atleticolt välja osta.

Barcelona tõi Griezmanni asenduseks võistkonda Hollandi koondise ründaja Luuk de Jongi (31). 2019. aastast Sevillas mängiv ründaja sõlmis samuti Barcelonaga esialgu ühehooajase laenulepingu. De Jongi kontol on Sevillas 69 kohtumisega kümme väravat.