Belgia etapil sõideti väga tugeva vihmasaju tõttu kolme ja poole tunni jooksul vaid neli ringi ja needki ohutusauto taga ning seejärel anti välja pooled punktid.

"Raha räägib. Me tegime sõna otseses mõttes lihtsalt kaks ringi, et sõit kirja saada," sõnas Sky Sportsiga rääkinud Hamilton. "See oli selleks, et kõik saaksid oma rahad kätte. Fännid peaksid saama raha tagasi, sest nemad ei saanud näha seda, mille eest maksid."

Ecclestone nõustus Hamiltoniga täielikult.

"Ma ei ole kõigega nõus, mida Lewis räägib, kuid ta on piisavalt nutikas, et asjadest aru saada ja antud juhul oli tal ilmselt täiesti õigus. Kas keegi suudab peale raha veel teise põhjuse leida? Mina ei suuda," ütles Ecclestone PA newsile.

"Seal oli ilmselt suur surve taga. Kui nad oleksid etapi katkestanud, tulnuks promootoril publikule kogu raha tagasi maksta. Samas olen kindel, et neil oleks tulnud ikkagi võistluse eest kommertsõiguste omajale maksta ning teleõigused on lepingutega tagatud. Seega oleks just promootor kaotanud kõige enam. See polnud üldse hea, kuidas F1 seekord välja nägi," lisas Ecclestone.