Kuidas said Flora treenerid ja mängijad Euroopa kohal lennates alagrupivastased teada, kuigi lennukis internetti ei olnud? Millised hetked ja sündmused on need, mis jäävad senisest euroteekonnast eriliselt meelde ja kuidas säilitati võtmehetkeil rahu? Kas Flora meeskond jääb ülitiheda hooaja lõpu eel õhukeseks ja kas sügavust tuuakse juurde?

Eesti koondist ootavad septembri alguses ees kolm kohtumist: valikmängud Belgia ja Walesiga ning maavõistluskohtumine Põhja-Iirimaaga. Milline võiks olla Eesti algkoosseis kodumänguks Belgia vastu ning mida nendest mängudest oodata võiks?

Välismaa jalgpalli osas puudutatakse mõistagi suvel toimunud pööraseid üleminekuid. Kas Cristiano Ronaldo siirdumine Manchester Unitedisse on Unitedi jaoks tõesti nii hea üleminek kui tundub ning mida arvata Arsenali kohutavast hooaja algusest?

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja FC Flora abitreener Joel Indermitte.

Liitu "Futboliidi" Premier League'i Fantasy-liigaga! Vajuta kas sellele lingile või kopeeri endale liitumiskood: x3j89h. Auhinnad on teist hooaega järjest välja pannud Heavy Mental.

OlyBeti kuulajamäng puudutab seekord Eesti koondise kaht selle nädala kohtumist Belgia ja Põhja-Iirimaaga. Kuula küsimust alates 30:00! Postita oma pakkumine OlyBet Estonia Facebooki lehel "Futboliidi" viimase postituse alla ning kõigile õigesti vastajatele annab OlyBet omalt poolt 20 eurot tasuta panustamisraha. Kuulajamängu lisatingimusena tuleb osalemiseks samale mängule teha OlyBetis vähemalt 5 euro suurune panus.

Seekord on lisaauhinnaks EM 2020 pall - selleks tuleb lihtsalt küsimusele Olybet Estonia Facebookis oma vastus anda ning pall loositakse välja kõigi vastajate vahel!

Head kuulamist!

1x
00:00