Pikki aastaid meie tippklubide Tallinna Kooperaatori ja Põlva Serviti väravapostide vahel seisnud Silm suikus igavesse unne reedel.

Aivar Silm oli Põlva käsipallikoolkonna kasvandik ning võitis esimese Eesti NSV meistrikulla juba 18-aastaselt Tartu Riikliku Ülikooli värvides. Hiljem liitus ta koduvabariigi esindusmeeskonna ehk Tallinna Kooperaatoriga ning tuli meistriks veel 1982. ja 1985. aastal.

Põlvasse naastes esindas ta pikki aastaid Servitit ning lisas auhinnakappi ridamisi liigamedaleid ja kolm Eesti karikavõitu. Taasiseseisvunud Eesti meistrivõistlustel esines Silm 1995. aastani, mängides koos tõeliste korüfeedega nagu Kalmer Musting, Rein Suvi, Maidu Patrail, Jaanus Rätsep ja paljud teised.

"Lõpetasime Aivariga 1989. aastal koos Tartu ülikooli. Inimesena oli ta avatud, lõbus ja väga abivalmis. Väravavahina aga kuulus kõrgesse klassi, mängijatarkust oli tal palju. Ta tegi alati eeltööd ja analüüsis vastaste viskearsenali ja lemmiknurkasid. Lühikest aega tegutses Aivar meil treenerinagi ja on õpetanud näiteks Eston Varuskit," meenutas endine meeskonnakaaslane ja tänane Serviti peatreener Kalmer Musting.

Aivar Silma ärasaatmine toimub reedel, 3. septembril, algusega kell 12.30 Tartu krematooriumi väikses saalis.