Daily Maili teatel kontrollis kolme esimest raundi Paul. Neljandas raundis sai aga Woodley matši sisse, saades ühel hetkel ka ohtlikult Paulile pihta. Juutuuber suutis sellest siiski toibuda. Lõpuks pidasid kaks meest maha kõik kaheksa raundi, mille järel anti kohtunike häälega võit Paulile.

"Ta on tegelenud poksimise, võitlemisega 20 aastat. Mina olen ainult kolm," sõnas võidukas Paul kohtumise järel BT Sport vahendusel. "See matš oli raskem, kui arvasin. Ta oli kõva vastane. Ta sai matši vältel ühe korra mulle korralikult pihta."

Woodley nõudis kordusmatši. "Peame Jake'iga uuesti vastamisi minema. Tahan kordusmatši. Tunnen, et olin tegelik võitja," vahendas Sky Sports mehe sõnu. "Lõin teda ning ainult nöörid hoidsid teda püsti."

Paulile oli see elu neljandaks profimatšiks poksis ja ühtlasi neljandaks võiduks. Samas pole ükski senistest võitudest tulnud igipõlise poksija vastu. Kõigepealt alistas ta teise juutuuberi AnEsonGibi, seejärel endise NBA ässa Nate Robinsoni ja tänavu aprillis endise vabavõitleja Ben Askreni.

Endist UFC kergkeskkaalu maailmameistrit Woodleyt peetakse tema seniseks raskeimaks vastaseks, kuid ka tema võistles poksiringis alles esimest korda. UFC-s on 39-aastase Woodley saldoks 19 võitu (seitse nokaudiga), seitse kaotust ja üks viik.