Kui Verstappen sai kirja esikoha, siis poodiumi teisele astmele kerkis George Russell, kelle jaoks see on karjääri jooksul esimeseks korraks esikolmikusse jõuda.

Kolmanda koha sai kirja seitsmekordne maailmameister Lewis Hamilton.

Belgia GP järel on MM-sarja üldliider jätkuvalt Lewis Hamilton, kellel on nüüd koos 202,5 punkti. Teine on Max Verstappen 199,5 punktiga ja kolmas Lando Norris 113-ga.

Hooaeg jätkub 5. septembril sõidetava Hollandi GP-ga.

Sõitu alustab esikohalt Red Bulli piloot Max Verstappen. Tema kõrval stardib kvalifikatsioonis üllatuspommi lõhanud George Russell, kes sõitis Williamsi masinaga vihmastes oludes välja teise aja.

Teise stardirea hõivasid Lewis Hamilton (Mercedes) ja Daniel Ricciardo (McLaren). Kolmandast reast stardivad Sebastian Vettel (Aston Martin) ja Pierre Gasly (AlphaTauri).

Stardijärjekord:

Belgia GP eel hoiab üldarvestuses liidrikohta 195 silmaga Hamilton. Verstappen kaotab talle 8 punktiga. Lando Norris (McLaren) on 113 silmaga kolmas.

Konstruktorite arvestuses käib tipus samuti põnev heitlus. Mercedesel on koos 303 punkti, Red Bullil 291 silma. Ferrari ja McLaren jagavad kolmandat kohta 163 punktiga.