PSG peatreener Mauricio Pochettino kinnitas laupäeval, et kaasmaalane Messi kuulub täna koosseisu. Kas Messi ka platsile saab, pole vähemalt avalikkusele mõistagi veel teada.

Õhtuse kohtumise eel on palju küsimärke olnud õhus ka Kylian Mbappe osas, kelle eest on Madridi Real teinud viimasel nädalal PSG-le juba kaks pakkumist. Tasub meenutada, et Mbappe praegune kontraht lõppeb järgmisel suvel ning prantslane on tänavu lükanud tagasi juba kolm PSG lepingu pikendamise pakkumist. Maineka jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano andmetel soovib Mbappe ise just Realis mängida.

Mängueelsel pressikonverentsil puudutati taas Mbappe tulevikku. "Ei, ta pingutab kõvasti ning valmistub homseks (tänaseks - toim) matšiks," vastas Pochettino küsimusele, kas Mbappe soovib klubi vahetada. "Nasser Al-Khelaifi (tegevdirektor) ja Leonardo (spordidirektor) on oma seisukohast juba varasemalt märku andnud."

Nimelt kinnitas Leonardo sel nädalal, et Real tegi neile Mbappe eest 160 miljoni euro suuruse pakkumise, kuid seda on PSG jaoks vähe. „Pakutud summa ei vasta aga meie ootustele. Me ei müü teda odavamalt kui ta omal ajal ostsime. Ta oli toona 18-aastane. Peame müügi korral andma konkreetse summa (väidetavalt 30 miljonit eurot) ka tema endisele koduklubile AS Monacole,” sõnas Leonardo. „Kui mängija tahab meie klubist lahkuda, siis tuleb tal seda teha meie tingimustel.”