Sellise informatsiooniga tuli välja mainekas jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano, kes reedel operatiivselt just Ronaldo liitumist Unitediga kajastas. Romano andmetel siirdub Itaalia koondislane Kean Evertonist Itaaliasse laenulepingu alusel, kuid Juventusel on teatud tingimuste täitumisel kohustus ründaja hooaja järel endale osta.

Kean peaks Torinos meditsiinilise kontrolli läbima pühapäeval. Ründaja kuulus Juventuse ridadesse ka aastatel 2016-2019. Toona sai ta kõikide sarjade peale kirja 21 kohtumist ja kaheksa tabamust. Mulluse hooaja veetis Kean Evertonist laenul Pariisi Saint-Germainis, kus ta lõi 41 matšiga 17 väravat.

Ronaldost ilma jäänud Juventust on Hispaanias meedias seostatud Madridi Reali ründajate Eden Hazardi ja Luka Joviciga. Potentsiaalsete täienduste nimekirjast on läbi käinud Londoni Arsenali mehe Pierre-Emerick Aubameyangi nimi.

Romano andmetel on aga Juventuse uueks peamiseks eesmärgiks argentiinlasest loova ründemängija Paulo Dybalaga uue lepingu sõlmimine. Dybala on Juventuses 255 kohtumisega löönud 101 väravat ja jaganud 42 resultatiivset söötu.