Kuigi 24-aastase Greensmithi viimased rallid on läinud erinevate probleemide nahka ning Eestist ja Belgiast punktilisa ei tulnud, on ta kiiruse poolest hooaja käigus järk-järgult arenenud. Rally Estoniale eelnenud Keenia rallil saavutas britt neljanda koha. Viies koht on tal ette näidata tänavuselt Portugali rallilt.

Hooaega 8., 9. ja 7. kohaga (vastavalt Monacos, Lapimaal ja Horvaatias) alustanud Greensmith andis intervjuus DirtFishile oma aasta algusele üsna hävitava hinnangu.

"Vaadates, kus ma aasta alguses olin, siis pole mingit varianti, et ma oma koha WRC autos välja teenisin. Aga sellest ajast peale olen arenenud ja läinud palju paremaks," rääkis ta.

"Asja väljaspoolt vaatavate inimeste jaoks oleks seis paljulubavam, kui meil poleks erinevaid probleeme olnud. Kiirus on kahtlemata arenenud. Pean samamoodi edasi panema ning lootma, et Kreeka ralli tuleb probleemidevaba, eks siis näis, mis seal teha suudame."

Monte Carlo ja Arktika rallide järel sai Greensmith sotsiaalmeedias kõvasti kriitikat, kuid mehe enda sõnul see teda verest välja pole löönud.

"See ei häiri mind nii palju. Kõik, kes sel tasemel sõidavad, saavad kriitikat ja seda tuleb lihtsalt õppida vastu võtma. Kui sa seda ei suuda, siis tõmba sellelt spordialalt uttu, sest sul pole mõtet siin olla," sõnas Greensmith.

"Ilmselgelt ei meeldi ühelegi sõitjale kriitikat saada, sest sa üritad alati oma parimat, aga sellega tuleb õppida toime tulema. Niikaua kuni ma tunnen, et see, mida ma teen, on piisavalt hea ning inimesed, kes peavad olema õnnelikud, seda ka on, siis ainult sel ongi tähtsust," lisas ta.

"Ma tahan paremaks saada, ma tahan areneda, ma tahan katsevõite ja seista poodiumil, seega ma jätkan pingutamist."

Esimest korda kaheksa aasta jooksul taas MM-kalendris olev Akropolise ralli sõidetakse 9.-12. septembrini.