Unitedi pressiteate kohaselt on klubi jõudnud Ronaldo senise tööandja Torino Juventusega mängija ülemineku osas kokkuleppele. Küll aga on veel Ronaldol vaja läbida meditsiiniline ülevaatus, lisaks ootavad paika saamist lepingu täpsemad tingimused.

The Guardiani andmetel pakkus United Ronaldole lepingut, mis kehtiks 2023. aasta suveni. Väidetavalt peab Manchesteri meeskond portugallase eest Juventusele maksma 25 miljonit eurot.

Kui veel nädal aega tagasi rääkisid Juventuse klubi juhid kindlas kõneviisis, et Ronaldo jätkab nende ridades, siis viimastel päevadel said üha rohkem hoogu juurde spekulatsioonid, et ründaja soovib meeskonda vahetada. Reede pärastlõunal kinnitas uudist ka Juventuse peatreener Massimiliano Allegri.

Viimastel päevadel seostati Ronaldot hoopis Unitedi linnarivaali Cityga. Ronaldo agent Jorge Mendes pidaski Cityga läbirääkimisi, kuid mängija, City ja Juventus kokkuleppele tingimuste ei jõudnud. Neljapäeva õhtul otsustas Ronaldot jahtima hakata ka United ning juba reedega jõudsidki kõik osapooled esialgsele kokkuleppele ülemineku osas.

Ronaldo mängis Unitedis ka aastatel 2003-2009. Ta lõi toona 292 mänguga 118 väravat. Punasärkide ridades võitis Ronaldo muu hulgas kolm Premier League'i, ühe Meistrite Liiga ja ühe FA karikasarja. Ronaldo on viiel korral pälvinud Ballon d'Ori.