Maineka jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel käis 36-aastane Ronaldo reede hommikul juba Juventuse tiimikaaslastega hüvasti jätmas. Pärastlõunal kinnitas ka klubi peatreener Massimiliano Allegri, et Ronaldo soovib meeskonda vahetada.

"See (lahkumissoov) vastab tõele," vahendas Romano Allegri sõnu. "See on ka põhjus, miks teda täna trennis polnud ning miks ta ei mängi ka homme Empoli vastu."

Viimastel päevadel on Ronaldot seostatud Manchester Cityga. Ronaldo agent Jorge Mendes käis juba mängijat Cityle ka pakkumas, kuid valitsev Inglismaa meister ei soovinud maksta 30 miljoni euro suurust üleminekusummat. Nii sekkus mängu linnarivaal United. Ronaldo tuleviku osas andis täna kommentaari ka Unitedi loots Ole Gunnar Solskjaer.

Solskjaer andis selge vihje, et portugallane on endises koduklubis oodatud. "Me oleme alati hästi läbi saanud. Bruno Fernandes (Unitedi poolkaitsja, Ronaldo koondisekaaslane - toim) on temaga samuti rääkinud ning ta teab, mida tema suhtes tunneme. Kui Ronaldo peaks kunagi Juventusest lahkuma, siis me oleme siin olemas," rääkis norralane.

"Cristiano on klubi legend, minu silmis ka kõigi aegade parim mängija," jätkas Solskjaer. "Mul on vedanud, et sain temaga koos mängida. Vaatame, mis saama hakkab."

Kuidas kommenteeris olukorda aga City juhendaja Pep Guardiola? "Kolme-nelja päevaga võib veel kõike juhtuda. On vähesed mängijad - Ronaldo kuulub nende hulka - kes saavad ise otsustada, kus nad mängivad. Palju on aga veel teha," rääkis ta.

Eesti aja järgi kella 16.30 paiku teatas aga Romano, et City on otsustanud loobuda Ronaldo jahtimisest. Ajakirjaniku andmetel ei olnud City ning Juventus kordagi jõudnud kokkuleppele ei isiklike tingimuste ega üleminekusumma osas.

Nii ongi nüüd parimad võimalused tekkinud Unitedil. "United on valmistamas ette ametlikku pakkumist, mis peagi Mendesini ka jõuab," kirjutas Romano. "Ronaldo ütles Mendesile, et on avatud Unitedisse naasmisele."

United loodab Ronaldoga sõlmida lepingu 2023. aastani.