Kuningliku vormelisarja meeskonda Red Bulli ja selle tütartiimi AlphaTauri sõitjate eest vastutav Helmut Marko teatas hiljuti, et juba sel nädalal toimuva Belgia GP ajal võidakse välja kuulutada, kes tuleval hooajal nende meeskondade eest kihutavad.

Nii läkski, kui reedel teatati, et koostööd pikendati Pereziga. "Checo on meeskonnas väga hinnatud liige, kelle kogemus ja sõiduoskused on MM-tiitli heitluses üliväärtuslikud," rääkis pressiteate vahendusel Red Bulli pealik Christian Horner.

Perez on tänavu võitnud ühe etappi, jõudnud korra veel poodiumile ning hoiab üldarvestuses 104 punktiga viiendat kohta. Kolmandal kohal paiknev Lando Norris (McLaren) on aga kõigest üheksa silma kaugusel.

Juba varasemalt oli selge, et Red Bullis jätkab Verstappen, kelle kontraht tiimiga kehtib 2023. aastani.

Seega on selge, et tänavu F2-s võistlev Red Bulli juunior Jüri Vips uuel hooajal veel F1-s Red Bullis võimalust ei saa. Küll aga on variant veel olemas energiajoogifirma sõsartiimis AlphaTauris, kus tänavu võistlevad Pierre Gasly ja Yuki Tsunoda. AlphaTauri pole ühegi sõitjaga veel uueks hooajaks lepingut pikendanud.